Onze Pensioen in Zicht trainingen vinden plaats op verschillende prachtige locaties.

Landgoed Zonheuvel - Doorn 

landgoed zonheuvel pensioen in zicht sbi formaat
Hotel Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn.
Volop gelegenheid om er lekker op uit te gaan dus! Op Landgoed Zonheuvel verblijft u niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels, maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie. 

Kasteel Doenrade - Zuid-Limburg

Leven op een kasteel. Genieten van de rust en de ruimte. Dat kan op Kasteel Doenrade in het prachtige Zuid-Limburg.

Badhotel - Renesse


Het Badhotel Renesse is uniek gelegen pal achter de blonde duinen van Renesse en tevens op een steenworp afstand van het gezellige centrum van de badplaats Renesse. Er liggen mooie wandelroutes gereed voor korte en langere wandelingen door duinen, bossen en over de zilte stranden van Schouwen-Duiveland. Het Badhotel Renesse is onlangs geheel gerestyled en gerenoveerd waarbij de intieme sfeer en uitstraling gebleven zijn. In de nieuwe Brasserie worden lichte gerechten en verfijnde menu’s geserveerd met aandacht voor puur en vitaal koken.

Hotel Jan van Scorel - Schoorl


Aan de rand van het pittoreske dorpje Schoorl staat 4-sterren Hotel-Restaurant Jan van Scorel. Ideaal om even uit te waaien aan de Noordzee, cultuur te proeven en te genieten van de natuur. Het hotel ligt naast het breedste en hoogste duinenrijk van Nederland, Nationaal Park De Schoorlse Duinen, waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. U kunt genieten van strand, zee, duinen en bos en het polderlandschap kunt verkennen. 

Brinkhotel - Zuidlaren


Het gastvrije 3-sterren Brinkhotel ligt in het fraaie brinkdorp Zuidlaren. Een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Assen en Groningen en met uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving.