SBI Formaat Rijnland Praktijk Festival Medezeggenschapsplein

Medewerkers organiseren steeds meer zelf het werk, en daarmee verschuift ook de zeggenschap. Wie is de baas op welke plek en op welk moment? Is dat het kapitaal ofwel de aandeelhouder, de bestuurder, de directie, het management, de professional op de vloer of worden de belangrijkste beslissingen genomen in de polder, door de gezamenlijke sociale partners?

Op dinsdag 24 april 2018 vindt het grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland plaats. Het festival is vooral bedoeld om inzichten, werkwijzen, kennis en ervaringen te delen, inspiratie op te doen en contacten te leggen. Vanuit SBI Formaat zijn Coby Franken (trainer/adviseur) en Mireille Keereweer (trainer/organisatiecoach) aanwezig op het Leerplein Medezeggenschap, speciaal ingericht rondom het thema medezeggenschap.

Passen structuur en werkwijze van onze huidige medezeggenschap nog bij de behoeften van onze organisatie in de toekomst? In medezeggenschapsland wordt volop geëxperimenteerd en gezocht naar nieuwe manieren van overleg in plaats van de klassieke vorm. Op het medezeggenschapsplein maak je kennis met mooie voorbeelden van hoe het ook kan en horen Coby en Mireille graag jouw ideeën over hoe het anders kan. Onder het Rijnlandse motto: wie het weet mag het zeggen. 

Voor meer informatie en voor het bestellen van tickets kunt u naar deze pagina.