Maak je kerst extra betekenisvol en eet mee

Op dinsdag 10 december 2024 om 18.00 uur opent Landgoed Zonheuvel in Doorn opnieuw de deuren voor een speciaal kerstdiner voor zowel nieuwkomers als inwoners van de Utrechtse Heuvelrug. Dit diner biedt de kans om niet alleen te genieten van heerlijk eten, maar ook om je wereld en je blik te verruimen door nieuwe mensen te ontmoeten en bijzondere verhalen te horen.

Meld je aan via dit inschrijfformulier (Deelname is gratis)

Vraag je je wel eens af als je in je dorp of buurt loopt wat het verhaal is van de nieuwkomer die je voorbijloopt? Of als nieuwkomer hoe je (meer) contact maakt en leert om je leven hier verder op te bouwen? Met het kerstdiner willen we drempels verlagen, verbindingen versterken en participatie vergroten.  

Wat moet je doen om erbij te zijn? Eigenlijk heel weinig. Je hoeft niet te koken en het vegetarische driegangendiner word je kosteloos aangeboden. Er is slechts één ding dat je moet doen: wees nieuwsgierig naar de ander.

Laat je verrassen door je tafelgenoten, geniet van de muziek en het heerlijke eten in een bijzondere setting.

En lijkt het je het leuk om als vrijwilliger mee te helpen? Stuur dan bericht naar info@stichtingsbi.nl

Praktische info

Datum: Dinsdag 10 december 2024

Locatie: Hotel en restaurant Landgoed Zonheuvel

Tijd: 18.00 uur

Adres: Amersfoortseweg 98, Doorn

Routebeschrijving.

Het Kerstdiner is een initiatief van SBI in samenwerking met Buddy to Buddy Utrechtse Heuvelrug, het COA Azc Leersum, de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel en veel vrijwilligers waaronder de Doornse Dis.