Na het hooggewaardeerde Velddiner in 2021 organiseren we op 3 september een tweede editie. Een diner van streekproducten, met en voor de samenleving, bereid door lokale restaurateurs. Dat wil je niet missen. Schuif jij ook aan?

Op zaterdag 3 september organiseert GoedVolk de 2e editie van het Velddiner. Wederom op een prachtige locatie die de Heuvelrug rijk is. De koks van onder andere Cultuur- en Congrescentrum Antropia en Restaurant Groenland buigen zich over een heerlijk driegangenmenu van producten die geoogst en geproduceerd worden in de regio. Verser komt het niet op je bord.

Leer in een sfeervolle ambiance meer over wat er lokaal aan voedsel  te verkrijgen is en de lokale producenten. Niet alleen door er over in gesprek te gaan, maar vooral door het te proeven! Daarnaast is er alle ruimte voor gezelligheid, goede gesprekken, lokale muziek en cultuur.

Gast aan tafel!

Wij  willen dat iedereen kan aanschuiven bij het Velddiner. Als stichting  hebben wij geen winstoogmerk en hanteren wij een kostprijs voor deze  belevenis. Echter wij weten dat dit voor sommige Heuvelruggers buiten  hun budget is. Daarom kun je nu ook bijdragen aan een een plek voor een  -anonieme- gast aan tafel. Je vindt dit terug in het  reserveringsformulier. Vanzelfsprekend maken we niet bekend wie heeft  gegeven of ontvangen.

Bestel hier je tickets!

 

Dit event maakt deel uit van Duurzaamheidsfestival